Tadaaaaa!

Tadaaaaa!

Hopla! Na het Reutellog van pakweg een jaar of 10 geleden, wordt het blogpennetje eindelijk weer eens uit het vet gehaald. Geen bonte verzameling links, wat het Reutellog destijds was, maar bloggen over eten. Eten is nl. leuk, voor het geval iemand dat had gemist.

Al jaren geobsedeerd door eten, sloop het gewicht er ook aan. Tot twee jaar terug vega (maar wel vis…), maar na 15 jaar wilde het niet meer. De overtuiging was weg en de moeite om een evenwichtige maaltijd samen te stellen werd groter en groter. Het roer ging om. ‘Vega’ werd ‘Bio’ en ‘Bewuster’, om het populair te houden. Helemaal zuiver gaat dat niet, maar de aandacht voor eten is terug. En meer dan ooit te voren. De meeste kilo’s zijn er trouwens weer af (nee, geen dieet, die zuigen namelijk), gewoon door na te denken over wat ik eet. Maar hier geen gepreek over afvallen. Hooguit gepreek over dingen die ik lekker vind of die mij bezig houden. Qua eten dan.

Oh ja, en ik hou niet van tomaten. En olijven. Ennuh… ik kom daar vast en zeker nog op terug. Hoewel het waarschijnlijk meer zal gaan over de dingen ik wel lust 🙂

 

3 gedachten over “Tadaaaaa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *